Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

NB

@ Sunday Times Books LIVE

Aniel Botha skryf oor soengroete en familiesaamtrekke

PirouetteAniel Botha, skrywer van die digbundel Pirouette, skryf in Rapport oor die ongenadige soengroet en familiesaamtrekke. Tuitbeksoentjies en dubbelsoene – sy het al alles gesien:

My familie soengroet. Ek weer, is nie juis ’n soener en ’n drukker nie. By familiebyeenkomste het ek dus maar altyd die wang gedraai wanneer ek kon. Soms was ek egter nie vinnig genoeg nie en dan het die soen, karplaks, vol op my lippe geland. Dit was genadiglik iets wat ek op skool laas moes deurmaak – totdat ek my hierdie week in ’n familiesaamtrek laat inpraat het.

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment