Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

NB

@ Sunday Times Books LIVE

Lees ’n uittreksel uit Ingrid Winterbach se Die aanspraak van lewende wesens

Die aanspraak van lewende wesensIngrid Winterbach se jongste roman, Die aanspraak van lewende wesens, is in Maart vanjaar as die wenner van NB-Uitgewers se Groot Afrikaanse Romanwedstryd aangewys, en dié boek het steeds resensente aan die gons. In die volgende uittreksel skop Karl Hofmeyr se reis na die Wes-Kaap af, waar hy sy broer Ignatius moet gaan uithelp:

KARL HOFMEYR WORD DIE OGGEND OP sy selfoon gebel. Jou broer maak moles, sê die persoon, jy moet hom hier kom wegneem. Met wie praat ek? vra Karl. Met Josias Brandt, sê die man, jou broer bly hier by ons op die plaas. (Karl het lanklaas met Iggy gepraat. Sy selfoon gee al lank net ’n besettoon.)


Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment