Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

NB

@ Sunday Times Books LIVE

Video: Roelf Meyer en Hermann Giliomee gesels oor Die laaste Afrikanerleiers

The Last Afrikaner LeadersDie laaste AfrikanerleiersIn sy boek Die laaste Afrikanerleiers: ’n Opperste toets van mag (in Engels beskikbaar as The Last Afrikaner Leaders: A Supreme Test of Power) maak Hermann Giliomee die stelling dat die ou Nasionale Party nie ‘n duidelike strategie gehad het tydens die onderhandelinge vir die oorgang na demokrasie nie.

Roelf Meyer, voormalige minister van grondwetlike sake wat by die onderhandelinge betrokke was, het hom by Giliomee aangesluit in die ateljee van Freek Robinson se KykNET-geselsprogram, Robinson Regstreeks, om dié stelling, en ander interessante gevolgtrekkings wat Giliomee in sy boek maak, te bespreek.

 

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment