Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

NB

@ Sunday Times Books LIVE

Sonja Loots oor boelies en die gemiddelde Afrikaanse openbare skool

SirkusboereIn ’n gasrubriek vir Rapport skryf Sonja Loots dat 55% van kinders in Suid-Afrikaanse laerskole kla dat hulle geboelie word. Sy glo elke kind moet volgens haar of sy unieke behoeftes benader word om dié probleem hok te slaan:

Die nuwe skooljaar lê voor en dit is tyd om opnuut ons kinders aan die ongenade van skoolboelies uit te lewer. Meer as die helfte sal op die skoolgrond of op sosiale netwerke afgekraak of beledig word. In die meeste gevalle sal leerkragte en skoolhoofde oë toemaak of skouers ophaal.

Boekbesonderhede


Scribd.com boek-voorskou:

Sirkusboere

 

Please register or log in to comment