Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

NB

@ Sunday Times Books LIVE

Woordfees 2013: Naòmi Morgan en Sandra Prinsloo in gesprek oor Oskar en die pienk tannie

Uitnodiging: Bespreking van Oskar en die pienk tannie

 
Oskar en die pienk tannieNaòmi Morgan het Eric-Emmanuel Schmitt se jeugverhaal Oscar et la dame rose uit Frans na Afrikaans vertaal as Oskar en die pienk tannie. Dié boek het onlangs verskyn en ‘n toneelstuk wat op die boek geskoei is, sal by vanjaar se Woordfees opgevoer word.

Na die afloop van die toneelstuk op 5 Maart, gaan Sandra Prinsloo, wat die hoofrol in die stuk vertolk, met Morgan oor Oskar en die pienk tannie gesels. Die gesprek sal in die tuin langs die Japie Krige-saal by Paul Roos Gimnasium plaasvind (waar die toneelstuk aangebied word) en drankies en eetgoed sal bedien word.

Sien jou daar!

Besonderhede

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment